PKN
Protestantse wijkgemeente Credo te Rotterdam-Zuid
 
Over ons Wijkgemeente Credo Over ons Wijkgemeente Credo

Wij zijn wijkgemeente Credo. Een wijkgemeente ontstaan op 9 november 2020 uit diverse fusies van wijkgemeentes binnen de Protestantse Gemeente Rotterdam-Zuid. De wijkgemeente omvat de wijken Heijplaat, Pendrecht, Wielewaal, Zuidwijk, Vreewijk, Noordereiland, Feijenoord, Hillesluis, Bloemhof, een uitgebreid gebied.
In dit gebied maken we gebruik van het kerkgebouw de Credokerk in Zuidwijk. Wekelijks is er een dienst om 10.15 uur. Eén keer per maand is er op vrijdagavond een viering in Taizé sfeer.
Wij willen een open gemeenschap zijn waarin wij ruimte bieden aan iedereen, ongeacht geloof, geaardheid, status, ras of etnische achtergrond. Wij delen samen het mens-zijn en laten ons leiden door Jezus. Omdat God aanwezig wil zijn in onze werkelijkheid, willen wij aanwezig zijn in de wijken in dit deel van Rotterdam-Zuid.
Naast de zondagse kerkdienst zijn er in de week verschillende activiteiten om elkaar te kunnen ontmoeten: Bijbelstudie, maaltijden, gesprekskring. Ook is er een  spelletjesavond, een inloophuis, een handwerkclub en een soos.  We ontmoeten u graag bij onze activiteiten.
Wijkgemeente Credo heeft verbindingen met Seinpost Slinge in Pendrecht, Boeiend in Feijenoord en Wijkpastoraat Bloemhof.  Deze knooppunten hebben een eigen plek waar alle activiteiten plaatsvinden. 
Als wijkgemeente Credo heten wij u hartelijk welkom bij al onze activiteiten!

 
terug
 
 

Credokerk
datum en tijdstip 21-07-2024 om 10.15 uur
meer details

Credokerk
datum en tijdstip 28-07-2024 om 10.15 uur
meer details

Credokerk
datum en tijdstip 04-08-2024 om 10.15 uur
meer details

 
Credokerk

 
Credokerk van binnen

 
ANBI
http://www.protestantsekerk.nl/steunons/ANBI/Veel-gestelde-vragen/Paginas/Veel%20gestelde%20vragen.aspx
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.