Pastoraat Open Hof na 18 april 2021 Pastoraat Open Hof na 18 april 2021
PASTORAAT PENDRECHT EN HEIJPLAAT in de vacaturetijd
18 april hebben we afscheid genomen van pastor Ad Berkhout.
Dit betekent dat het pastoraat in Pendrecht en Heijplaat in de vacaturetijd anders moet worden ingevuld. In de werkgroep Toekomst OH is dit besproken en later goedgekeurd door de kerkenraad. De dames Liesbeth Bos, Plonie Kruithof, Germa van der Perk en Mirjam van Wanum willen de komende tijd wat (diaconaal/pastoraal) bezoekwerk gaan doen om zoveel mogelijk mensen aandacht te kunnen geven.
Johan Bos zal het crisispastoraat doen rondom ziekte en stervensbegeleiding en is tevens de coördinator voor het pastoraat in Pendrecht en Heijplaat. Mw. Rieta Renkema blijft contactpersoon voor Pendrecht en Heijplaat. Als u bezoek voor uzelf wilt of nodig vindt dat een ander bezoek krijgt kunt u dat bij haar melden. Zo hopen we het pastoraat op een goede manier te kunnen invullen.
Pastor Johan Bos

datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur